06 - 40 80 60 73 [email protected]

De uitvaart

 

Tijdens de dag van de uitvaart komen alle wensen van de overledene en nabestaanden en het organisatietalent van Hartegroet Uitvaartverzorging bij elkaar. Deze dag staat volledig in het teken van het afscheid nemen van de overledene. Voor nabestaanden betekent dit vaak dat het een dag is vol uitingen van verdriet, herinneringen en dankbaarheid. Afscheid nemen kunt u maar één keer en dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de uitvaart een warme, mooie herinnering achterlaat.

 

Afscheid nemen is met zachte vingers,

wat voorbij is, dichtdoen en verpakken

in de goede gedachten der herinnering.

[ Dietrich Bonhoeffer ]

 

Aanwezig zonder dat het opvalt
Ina van Meenen en haar team zorgen ervoor dat deze dag precies verloopt zoals is afgesproken. De dag van de uitvaart is úw dag waarop wij uiteraard aanwezig zijn en  alleen op de voorgrond treden als de situatie daarom vraagt.

Vóór de uitvaart begint nemen wij  de planning door met de nabestaanden. Deze planning beschrijft wat er op de dag van de uitvaart gaat gebeuren. Dit kan voor de nabestaanden een gevoel van rust geven en kunnen ze zich volledig op het afscheid richten.

De afscheidsdienst voor de uitvaart zal worden verzorgd door Ina van Meenen, waarin alle ruimte is voor persoonlijke inbreng en rituelen. Indien gewenst kan er een ritueelbegeleider of andere begeleider worden uitgenodigd.  Hartegroet Uitvaartverzorging adviseert u graag bij het maken van een keuze.

Meer informatie over de uitvaart?

Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is het afscheid kunnen en willen nemen van een dierbare op een menselijke en respectvolle wijze. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u en nabestaanden op een professionele en persoonlijke wijze bij het voorbereiden en uitvoeren van een passende uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd.

24/7 bereikbaar