06 - 40 80 60 73 [email protected]

Dienstverlening

Dienstverlening rondom een uitvaart

Bij Hartegroet draait het bij haar uitvaartdienstverlening om het inventariseren en uitvoeren van de wensen van een overledene en nabestaanden.  Een overlijden komt vaak onverwachts. In de uren en dagen na een overlijden moet er al veel geregeld worden. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u daarbij. Voor een uitvaart kunnen we al veel voor u regelen, door alles goed voor te bereiden voor u en uw nabestaanden. Als u een wensenboek heeft, zijn al veel zaken vastgelegd die met uw nabestaanden worden besproken.

Afscheid nemen van uw dierbare

Tijdens de voorbereiding van de uitvaart en daar bijbehorende afscheidsdienst is Hartegroet voor de nabestaanden het aanspreekpunt voor alle vragen. Wij zorgen ervoor dat de nabestaanden zich volledig kunnen richten op het afscheid nemen van een dierbare zonder zich zorgen hoeven maken over bijzaken.

De manier van afscheid nemen na het overlijden van een dierbare is belangrijk bij het verwerken van een verlies. Er wordt steeds meer waarde gehecht aan het actief betrokken zijn bij de voorbereidingen en rituelen rond het afscheid. De indeling en toepassing hiervan kunnen samen met u en uw naasten bepaald worden.

Begraven

Cremeren

Natuurbegravenis

Na de uitvaart

Complete uitvaart

Meer informatie over de uitvaart?

Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is het afscheid kunnen en willen nemen van een dierbare op een menselijke en respectvolle wijze. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u en nabestaanden op een professionele en persoonlijke wijze bij het voorbereiden en uitvoeren van een passende uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd.

24/7 bereikbaar