06 - 40 80 60 73 [email protected]

Na de uitvaart

 

Nagesprek

Na de uitvaart begint voor de meeste nabestaanden de rouwverwerking pas echt. Wij bepalen samen met u twee momenten waarop wij bij u langskomen om samen terug te kijken op de afgelopen periode en de bijzondere dag van het afscheid. Tijdens dit gesprek kunnen ook praktische zaken nog worden besproken, zoals het sturen van een dankbetuiging.


Advies over grafsteen of asbestemming

Na een begrafenis of crematie heeft u tijd genoeg om rustig na te denken over een mooi gedenkteken, grafsteen of mooie urn. Hartegroet Uitvaartverzorging kan u hierover adviseren, zo ook over de asbestemming.

Na de crematie wordt de as van de overledene na een verplichte bewaartijd van een maand vrijgegeven.

U kunt de as geheel of gedeeltelijk verstrooien of bewaren. Het uitstrooien van as kan op een strooiveld of op het water vanuit een boot op de Noordzee of Waddenzee. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden.

U kunt contact met ons opnemen om dit rustig te bespreken.

Meer informatie over de uitvaart?

Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is het afscheid kunnen en willen nemen van een dierbare op een menselijke en respectvolle wijze. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u en nabestaanden op een professionele en persoonlijke wijze bij het voorbereiden en uitvoeren van een passende uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd.

24/7 bereikbaar