06 - 40 80 60 73 [email protected]

Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat er vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij helpen u daarom graag met onze praktische en informatieve nieuwe dienstverlening;

Het (digitale) NabestaandenLoket.

Klik hier om in te loggen bij het NabestaandenLoket

Voor wie? Voor nabestaanden

Wanneer een dierbare overlijdt vraagt de uitvaart uw onmiddellijke aandacht. Tal van andere zaken moeten echter ook geregeld worden zoals de erfenis, de woning, belastingen, inkomsten, opzeggingen en contractovernames. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten, waarbij voor iedereen andere zaken van belang zijn. Het NabestaandenLoket ondersteunt u bij het hele traject.

Hoe ondersteunt NabestaandenLoket nabestaanden?

Indien u als nabestaanden gebruik wilt maken van dit loket, ontvangt u van ons een inlogcode waarmee u zich kunt aanmelden bij het Nabestaandenloket.
Op basis van de persoonlijke situatie van de overleden persoon, creƫert het NabestaandenLoket automatisch een lijst van alle openstaande acties. Deze uitgebreide informatie en herinneringen voorkomen onnodige kosten en wijzen op de (wettelijke) termijnen. Bijvoorbeeld de herinnering voor het overschrijven van een auto binnen 5 weken. U kunt zelf aangeven-aanvinken welke acties u zelf onderneemt en of welke acties het NabestaandenLoket voor u moet afhandelen.

Gemakkelijk te gebruiken!

NabestaandenLoket: De persoonlijke checklist is op de computer, tablet en mobiel te gebruiken. Bovendien kunnen nabestaanden met al hun vragen bij het NabestaandenLoket terecht via de telefoon en chat.

Automatisch geregeld

Diverse zaken worden automatisch in gang gezet, zoals abonnement opzeggingen en contractovernames. Bij alle organisaties (van banken, verzekeringen, gas-water-licht tot aan social media accounts) wordt het overlijden doorgegeven.

Met het NabestaandenLoket breiden wij onze persoonlijke begeleiding van Hartegroet Uitvaartverzorging uit met de expertise over het afwikkelen van de nalatenschap. Zo kunnen wij de nabestaanden bij het volledige traject ook na een overlijden blijven ondersteunen.
Voor het gebruik van het NabestaandenLoket worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Meer informatie over het NabestaandenLoket?

Wilt u graag een account aanvragen of heeft u vragen over het NabestaandenLoket? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen of door gebruikt te maken van het contactformulier.

24/7 bereikbaar