06 - 40 80 60 73 [email protected]

Nieuws

Hartegroet Uitvaartverzorging organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten rondom het onderwerp uitvaart. Daarnaast komt Hartegroet Uitvaartverzorging regelmatig in het nieuws als het gaat om uitvaartverzorging in de regio Elst, Rhenen, Amerongen en Leersum.

Hartegroet Uitvaartverzorging : Introductie

 

Nieuw bij Hartegroet Uitvaartverzorging : Online condoleance – gedenkpagina

Het is mogelijk om bij Hartegroet Uitvaartverzorging na een overlijden een online condoleance register– gedenkpagina in te richten.
Op verzoek kan er een (digitale) gedenkpagina worden ingericht waarop persoonlijke berichten kunnen worden geplaatst. Ook kunnen er, figuurlijk, kaarsjes ter nagedachtenis worden gebrand.

Op de gedenkpagina kunnen foto’s van de overledene , informatie over de uitvaart en de rouwkaart worden geplaatst.
Het is mogelijk om van alle geplaatste berichten, gedichten, gebrande kaarsjes en foto’s een mooi herinneringsboek te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ina van Meenen, Hartegroet Uitvaartverzorging.

Bekijk de nieuwe videocommercial van Hartegroet Uitvaartverzorging

Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is het afscheid kunnen en willen nemen van een dierbare op een menselijke en respectvolle wijze. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u en nabestaanden op een professionele en persoonlijke wijze bij het voorbereiden en uitvoeren van een passende uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd.

24/7 bereikbaar