06 - 40 80 60 73 [email protected]

Recensies

Hartegroet Uitvaartverzorging is respectvol, persoonlijk en betrokken. Door onze open, warme en toegankelijke werkwijze verzorgen wij uitvaarten op maat waarin uw wensen centraal staan. Graag delen wij uw ervaring met Hartegroet Uitvaartverzorging zodat ook anderen kunnen ervaren dat een afscheid net zo persoonlijk is als iemands leven.

Onze klanten aan het woord

5/5
  Ina heeft de uitvaart van mijn vader verzorgd. Het was de eerste uitvaart van Hartegroet Uitvaartverzorging, zowel voor Ina als voor ons was het nieuw.  

De uitvaart was precies zoals wij hem wilden

We hebben vooraf aangegeven zelf heel veel in eigen regie te willen doen. Ina gaf alle ruimte. Ina heeft aangevoeld en meebewogen en is alleen bijgesprongen waarvoor wij haar vroegen. Ina is betrokken en respectvol. We gaven elkaar vertrouwen en daarmee werd het een uitvaart precies zoals wij hem wilden. We kijken beiden heel erg tevreden terug op het verloop. Bij Hartegroet Uitvaart staat de wens van de klant voorop. Ina biedt ruimte om het anders dan anders te doen. Bij Hartegroet Uitvaartverzorging is het verzorgen van het afscheid van uw dierbare in goede handen.
5/5
  Ina heeft de begrafenis van onze moeder op zich genomen nadat ik haar had gevonden via haar website die ons meteen aansprak. Voor ons waren er een paar dingen cruciaal en nadat we die kenbaar hadden gemaakt ging Ina gelijk voortvarend aan de slag. Wat volgde was een warme respectvolle samenwerking waarbij Ina alles in het werk stelde om onze wensen uit te laten komen. En dat is haar gelukt waarvoor wij haar voor altijd dankbaar zijn.  

Warme en begane vakvrouw

Ina luistert, is een warme en begane vrouw en ook nog iemand die haar vak verstaat. Wij zullen haar mooie bedrijf Hartegroet ook zeker aanraden. Namens ons Ina nogmaals heel erg bedankt !
5/5
Ina heeft voor ons de uitvaart geregeld van onze (schoon)vader en opa. Dit heeft zij opgepakt op de manier zoals wij dat graag wilden, laagdrempelig, maar respectvol. Waar nodig stond zijn voor ons klaar en regelde zij het. Ina, bedankt! Je bent een vakvrouw!

Een recensie achterlaten

  Gratis:
  Wensenboek voor uw uitvaart


  Wensenboek

   Stuur mij een wensenboekDownload het wensenboek

   Na aanmelding ontvangt u tevens, tot wederopzegging, informatie over (nieuwe) mogelijkheden voor een uitvaart!