06 - 40 80 60 73 [email protected]

Voor een overlijden

 

Praten over uw eigen uitvaart of die van een dierbare is vaak moeilijk. U heeft het er waarschijnlijk liever niet over. Het kan echter ook fijn zijn en rust geven om wensen en praktische zaken juist wél te bespreken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw nabestaanden. Door uw wensen vooraf in kaart te brengen, is het mogelijk om te komen tot een persoonlijke uitvaart. Deze dag wordt dan precies zoals u het wilt en u voorkomt hiermee dat uw dierbaren lastige en moeilijke keuzes moeten maken.

Na een leven vol liefde en zorgzaamheid

Komt eens de dag van afscheid

Dan zal ik na dit aardse bestaan

Voor altijd ten ruste gaan

Terug naar de natuur die ons is gegeven

Alles wat nodig was om van te leven

Geen licht of zonneschijn

Toch zullen we eens weer samen zijn.

[ Jo van Meenen ]

Bespreken van uw persoonlijke wensen

Graag komen wij bij u langs voor een gesprek. In dit gesprek krijgt u alle handvatten aangereikt om een uitvaart goed voor te bereiden. Wij bespreken uw persoonlijke wensen en leggen deze gezamenlijk vast aan de hand van een wensenboek. Het vastleggen van uw wensen kan uiteraard op ieder moment in uw leven en geeft vaak een goed en rustig gevoel. Tevens kan er een kostenbegroting worden gemaakt, zodat u een idee krijgt wat de uitvaart zal gaan kosten.

Leg uw persoonlijke wensen zelf vast

Als u zelf uw laatste wensen wilt vastleggen dan kan dit in het uitgebreide wensenboek dat wij voor  u hebben gemaakt. Wilt u graag een gedrukte versie van het wensenboek ontvangen? Vul dan uw gegevens in op het invoerveld rechts op deze pagina en klik op de tekst: “Stuur mij een wensenboek”. U ontvangt dan ons wensenboek per post of Ina van Meenen komt hem persoonlijk bezorgen. Bij het opsturen per post zullen wij buiten een straal van 15 km rondom Elst (Utr.) portokosten in rekening brengen.

 

Gratis:
Wensenboek voor uw uitvaart


Wensenboek

    Stuur mij een wensenboekDownload het wensenboek

    Na aanmelding ontvangt u tevens, tot wederopzegging, informatie over (nieuwe) mogelijkheden voor een uitvaart!

    Meer informatie over de uitvaart?

    Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is het afscheid kunnen en willen nemen van een dierbare op een menselijke en respectvolle wijze. Hartegroet Uitvaartverzorging helpt u en nabestaanden op een professionele en persoonlijke wijze bij het voorbereiden en uitvoeren van een passende uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd.

    24/7 bereikbaar